REMODELAREA POMETILOR ( OBRAJILOR) PRIN TEHNICA NECHIRURGICALA BIPLAN CU ALIAXIN

cheeksEtajul mijlociu al fetei ( pometii sau obrajii) reprezinta una dintre regiunile fetei care necesita in marea majoritate a cazurilor o refacere a volumului pierdut datorita fenomenelor de aging , modificarilor bruste in greutate, factorilor genetici , etc.

Putem spune ca refacerea volumului pometilor si remodelarea intregului etsaj mijlociu facial au o importanta la fel de mare ca rejuvenarea regiunii periorbitare.

Rejuvenarea faciala prin remodelarea volumetrica a pometilor si obrajilor a trecut in decursul timpului prin mai multe etape pornind de la lipofillingul facial si pana la remodelarea volumetrica cu acid hialuronic ( regenyal bioexpander, teosyal, aliaxin ).

Indicatia de utilizare a uneia sau alteia dintre tehnici depinde de evaluarea faciala facuta de chirurgul plastician care trebuie sa tina cont de mai multe aspecte: volumul facial pierdut, calitatea pielii, tipologia faciala, disponibilitatea de timp a pacientei .

In marea majoritate a cazurilor ne confruntam cu o pierdere mica sau moderata a volumului facial mijlociu dar suficienta ca sa determine o afectare estetica semnificativa a fetei.

In aceste cazuri recomandam remodelarea nechirurgicala volumetrica in biplan cu Aliaxin , una dintre cele mai performante variante de acid hialuronic utilizate in acest moment.

Aceasta tehnica inovatoare nu necesita anestezie , recuperarea este deosebit de rapida iar rezultatele sunt foarte lungi in timp datorita dublului efect de umplere si restructurare gradata in timp a colagenului pierdut de la acest nivel.

Dr Turcu 2In clinica noastra utilizam augmentarea in biplan a pometilor si obrajilor cu Aliaxin EV si SR. Remodelarea volumetrica in biplan permite introducerea profunda subcutanata a Aliaxin EV si apoi remodelarea de mare finete intr-un plan mai superficial folosind Aliaxin SR. Prin aceasta modalitate remodelarea volumetrica aobrajilor si pometilor se realizeaza intr-o maniera de mare finete si precizie cu obtinerea unui rezultat deosebit de natural. Pacientele noastre sunt deosebit de multumite de rezultatele obtinute. Nu trebuie sa uitam ca aspectul natural este cel care evidentiaza frumusetea reala.

In cadrul rejuvenarii faciale asociem aceasta tehnica de remodelare a obrajilor si cu alte tehnici chirurgicale si nechirurgicale :

blefaroplastie superioara si inferioara.

lifting facial cu fire de suspensie Silhouette Soft

-lifting de sprancene cu fire de suspensie

marirea buzelor cu acid hialuronic

stergerea ridurilor cu acid hialuronic( Aliaxin GV, Aliaxin FL) sau Vistabel

tratamentul cearcanelor cu Redensity II

-mezoterapia cu Viscoderm

terapie PRP ( terapie Vampir)

Pentru detalii puteti solicita informatii Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Clinica Zone Medical Estet

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.orl-bucuresti.ro

Articole0 comments

Comments are closed.