250 Euro- Tratamentul Ridurilor cu Acid Hialuronic (TEOSYAL)

250 Euro- Tratamentul Ridurilor cu Acid Hialuronic (TEOSYAL)

tratament riduri

Tratament riduri-Cea mai performanta varianta de acid hialuronic (TEOSYAL) cu rata lunga de reabsorbtie utilizata de Dr.Eugen Turcu la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti.

Oferta  include:

-consultatia( se va achita separat in situatia in care  tratamentul nu face obiectul  promotiei  sau se face o analiza faciala din punct de vedere estetic )

-1ml Acid Hialuronic (TEOSYAL)

-anestezia locala

-injectarea acidului hialuronic

-recomandarile medicale

 

Rezultatul este imediat si foarte natural. Pielea devine neteda si tonica. Efectul cumulativ dupa mai multe injectari optimizeaza rezultatul.Trebuie luat in calcul insa  ca rezultatul final nu este cel imediat dupa interventie, este necesara o prioada de timp de aproximativ cateva saptamini pina cand acidul hialuronic se va integra pe deplin in tesuturile unde a fost injectat.

TEOSYAL  este un gel continind acid hialuronic cross-linkat care ii asigura o persistenta mai mare in tesuturi si deci un efect mai indelungat.Rezultatul se datoreaza sintezei de colagen natural si constituirii unei matrice dermice ce asigura un efect de durata dupa injectarea acestui produs.El poate fi folosit pentru corectia ridurilor faciale : nazogeniene, verticale dintre sprincene, pentru corectia unor mici imperfectiuni de la nivelul fetei ( umplerea unor mici defecte).Produsul pe baza de acid hialuronic (TEOSYAL) este perfect tolerat de organism, este lent resorbabil avind un efect intre 9-18 luni.

tratament riduriInjectarea produsului se face cu anestezie locala, recuperarea este imediata nefiind necesara internare.In anumite situatii nu este necesara anestezia locala cu lidocaina fiind suficienta doar refrigerarea locala

Dupa injectarea poate apare local un edem moderat si o usoara roseata care dispar in urmatoarele 24-48 ore.Se recomanda dupa injectare aplicatii de comprese reci si eventual un tratament antiinflamator ( Aulin , Ketonal, nurofen) pentru o perioada de cateva zile. Un usor masaj al zonei injectate se recomanda a se face la cateva zile de la injectare.

Injectarea de acid hialuronic se poate asocia cu :

 liftingul facial

 blefaroplastia

 peelingul chimic

 lipofillingul facial

 marirea buzelor cu acid hialuronic

mezoterapie

-tratament riduri

 

Programarile pentru consultatii si tratamente se fac telefonic la sediul clinicii noastre.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta promotie si programari contactati:

Clinica ZONE MEDICAL ESTET  

tel :021.334.00.80. /0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.clinicaestet.ro

www.orl-bucuresti.ro

Forum Promotii0 comments

Comments are closed.