300 Euro- Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic (TEOSYAL RHA2 )

300 Euro- Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic (TEOSYAL RHA2 )

 

OFERTA CLINICII !!!!!  Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic ( Teosyal RHA2) la un pret de 300 Euro

Cel mai performant acid hialuronic utilizat in prezent pentru marire buze!! Cele mai bune rezultate!!.

Consultatie GRATUITA !!

Programeaza la Tel 0213340080 sau 0761640626

Marirea buzelor cu acid hialuronic ramine una dintre cele mai solicitate proceduri estetice nechirurgicale in prezent. In clinica noastra utilizam  TEOSYAL RHA2 , unul dintre cele mai performante tipuri de acid hialuronic din lume. Teosyal este produs la Geneva de firma TEOXANE. Perioada de resorbtie a TEOSYAL  variaza de la 8 luni -12 luni. In aceasta perioada  pretul este de 300 EURO la toate tratamentele injectabile de marire a buzelor  folosind Teosyal (acid hialuronic).

marire buze pretPretul  include: consultatia ,  acidul hialuronic  TEOSYAL RHA2 ( cantitate standard 1 ml),  anestezia locala si manopera injectarii. Consultatia este gratuita daca aceasta este urmata de procedura de injectare si se adreseaza exclusiv tratamentului cu acid hialuronic fara a se lua in discutie si alte  proceduri necesare rejuvenarii faciale.

In pret sunt incluse:

-consultatia  ( daca aceasta se adreseaza exclusive injectarii si nu se iau in discutie alte proceduri estetice faciale)

-acidul hialuronic (Teosyal RHA2, 1ml)

-anestezia locala

-manopera de injectare a acidului hialuronic. 

Recuperarea dupa injectare este  1-2 zile iar rezultatul final va fi vizibil dupa aproximativ 1 saptamina. Se recomanda dupa injectare: aplicatii de comprese reci pentru 1-2 zile, tratament antiinflamator 1-2 zile si un usor masaj al buzelor dupa o perioada de citeva zile.

TEOSYAL este unul dintre cele mai noi si mai bune produse injectabile lent resorbabile folosite in Europa pentru marirea buzelor si corectia ridurilor faciale. Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.

marire buze pretMarirea buzelor prin injectare de TEOSYAL® RHA2

  Este nedureroasa (se realizeaza sub anestezie locala) si deci nu necesita internare. Marirea buzelor cu  TEOSYAL confera un rezultat deosebit,un aspect natural, o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat, nu da reactii alegice iar persistenta este indelungata (9-18 luni).

TEOSYAL®  este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o vascozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat (9-18luni). Detalii despre promotie, pret si programari se fac telefonic la secretariatul clinicii Zone Medical Estet din Bucuresti.

Procedura de injectare a acidului hialuronic la nivelul buzelor se face numai dupa o consultatie in prealabil pentru a discuta cu pacienta asupra indicatiilor si contraindicatiilor .

Pentru programari contactati  Zone Medical Estet

Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Pret marire buze

Tel : 0213340080 , 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.orl-bucuresti.ro

Forum Promotii0 comments

Comments are closed.