LIFTINGUL FACIAL LICHID

lifting facial lichidLiftingul facial lichid este o varianta de lifting facial nechirurgical.Pe masura ce imbatranim, fata incepe sa-si piarda colagenul si elastina, care contribuie la deformarea caracteristicilor faciale. Pierderea de volum și elasticitate  a structurilor faciale, de asemenea, duce la formarea de riduri si falduri. Un facelift lichid (lifting facial lichid)este o tehnica de injectare de umplere cu fillere dermice avansate, cum ar fi Teosyal  , JUVEDERM ®, ®  Radiesse ® ,Restylane pentru a ridica și contura structurile faciale ptozate. Un lifting nechirurgical lichid poate fi realizat pentru a obtine următoarele:

– Remodelarea proeminentelor a caror volum s-a pierdut
-Umplerea ridurilor si a defectelor de volum la nivelul fetei
– Restabilirea curbelor naturale a structurilor faciale

-Ascensionarea unor elemente faciale
La unii pacienți, obiectivul unei proceduri chirurgicale de lifting facial lichid este de a ridica întreaga față. De exemplu, pungile de sub ochi și cercurile intunecate ale cearcanelor pot fi mascate prin utilizarea unor tehnici de lifting facial lichid.lifting facial lichidEvaluarea este foarte importanta deoarece tratamentul cearcanelor implica si alte metode chirurgicale sau nechirurgicale. Tot prin lifting facial lichid se poate restabili volumul obrajilor, a regiunii temporale , frontale si se pot atenua santurile adanci( nasolabiale si labiomentoniere).Oricand se pot asocia preceduri estetice de tipul blefaroplastiei injectiilor cu toxina botulinica, ridicarea sprancenelor cu fire de suspensie ,peeling chimic, tratament Jalupro, terapie Vampir (terapie PRP), lifting nechirurgical cu firetratament laser Cutera, bioremodelarea faciala cu PROFHILO.In clinica noastra utilizam acid hialuronic TEOSYAL fabricat de Teoxane la Geneva, unul din produsele cele mai performante la nivel mondial.

Liftingul facial lichid are indicatiile sale specifice si nu se substituie liftingului chirurgical clasic. Avantajele , dezavantajele. Indicatiile si contraindicatiile acestui tip de lifting se discuta cu pacienta la consultatie.Procedura se poate realiza cu anestezie locala sau cu sedare intravenoasa  in functie de indicatiile puse de chirurgul plastician.

Consultatia este primul pas pe care trebuie sa-l urmati daca doriti sa apelati la un astfel de lifting facial nechirurgical. Daca necesitati analize si explorari suplimentare,ele vor fi precizate in momentul consultatiei.Obtinerea informatiei este esentiala pentru a ajunge la un bun rezultat.

Pentru informatii suplimentare contactati Dr. Eugen Turcu

Clinica Zone Medical Estet-Bucuresti

Tel 0213340080, 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.orl-bucuresti.ro

Articole Estetica Faciala Nechirurgicala Forum0 comments

Comments are closed.