Clinica

Clinica Zone Medical ESTET este o clinica privata de chirurgie plastica – estetica si otorinolaringologie (ORL)  coordonata de Dr. Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina cu o experienta de 25 ani in domeniu.

IDr.Eugen Turcu , doctor estetician Bucurestin domeniul chirurgiei estetice faciale abordam proceduri estetice chirurgicale si nechirurgicale , toate avand drept unic scop un aspect natural si imbunatatit din punct de vedere estetic. In clinica sa , Dr.Eugen Turcu abordeaza o gama larga de interventii din care enumeram printre cele mai importante: liftingul facial, blefaroplastia, liftingul facial lichid , otoplastia, rinoplastia , liftingul facial nechirurgical cu fire de suspensie, peelingul chimic, terapia PRP faciala, rejuvenarea faciala prin mezoterapie, tratamentul ridurilor cu toxina botulinica si acid hialuronic , marirea buzelor si pometilor cu grasime si acid hialuronic, lipofilling facial, etc.

Chirurgia estetica corporala este reprezentata de interventii precum: liposuctie (lipoaspiratie) , remodelarea sanilor prin mastopexie , reductie mamara sau implanturi mamare, abdominoplastie, ginecomastie si chirurgie estetica genitala ( labioplastie, himenoplastie).

Chirurgia plastica si reconstructiva este reprezentata de corectia cicatricilor inestetice, sechele cicatriceaceale, maladia Dupuytren , sindromul de canal carpian si tunel cubital, paralizia faciala,  chirurgia tumorilor cutanate si de parti moi, chirurgia malformatiilor mainii si fetei,etc

Pentru detalii si programari

Clinica Zone Medical ESTET  :

Tel:   021.334.00.80,   0761.640.626

www.clinicaestet.ro   

www.chirurgie-estet.ro