Lifting Facial

lifting facial pret

Lifting facial chirurgical

Este interventia chirurgicala care are drept scop rejuvenarea faciala prin indepartarea surplusului de piele de la nivelul unitatilor estetice faciale. Decizia de a efectua un lifting facial chirurgical se ia numai dupa o evaluare precisa si obiectiva.

Evaluarea

Trebuie sa ia in calcul urmatoarele situatii:

-varsta pacientei/pacientului. Varsta recomandata este intre 45-70 ani

-bolile asociate

-gradul de afectare cutanata datorata fenomenelor de aging facial.

-intelegerea deplina a tuturor aspectelor legate de procedura, recomandari preoperatorii , recomandari postoperatorii, posibilele complicatiii, recuperare, etc

Decizia de a efectua un lifting facial chirurgical depinde de efectuarea analizelor de laborator si a explorarilor paraclinice necesare:

analize de laborator

-electrocardiograma

-radiografia pulmonara

-consultul cardiologic

-alte consulturi medicale adaptate cazului

Recomandari preoperatorii:

1.Intrerupe consumul de aspirina, antiiinflamatorii nesteroidiene si antiinflamatorii cu cel putin 10-14 zile inainte de interventie

2.Anticonceptionalele trebuie oprite cu minim o luna preoperator

3.Igiena riguroas a capului si fetei cu cel putin 3 zile inainte

Interventia chirurgicala:

Dureaza intre 2-4 ore in functie de numarul zonelor faciale abordate. Anestezia poate fi locala , locala cu sedare intravenoasa sau anestezie generala cu intubare orotraheala. Tipul de anestezie ales va fi stabilit in momentul evaluariii properatorii tinand cont de toate aspectele prezentate anterior. Postoperator se recomanda 1-2 zile de internare sub supraveghere. Firele de sutura se extrag dupa 5-10 zile postoperator. Imediat dupa interventie (lifting facial chirurgical) fata este edematiata, usor insensibila si cu echimoze locale. Aceste fenomene vor disparea dupa 2-3 saptamani postoperator. Recuperarea deplina se realizeaza in 21-30 zile.

Complicatii posibile:

-hematoame

-lipsa sensibilitatii

-afectarea nervului facial cu posibile pareze tranzitorii sau definitive

-necroze cutanate

Lifting facial chirurgical

Se poate asocia cu :

blefaroplastie superioara/inferioara, lipofilling facial, marire de pometi , lifting de sprancene chirurgical sau cu fire de suspensie , terapie vampir, peeling chimic, acid hialuronic buze , tratament riduri cu acid hialuronic si toxina botulinica, tratament cearcane, rejuvenare faciala, etc.

Pentru detalii suplimentare si programari consultatii:

Clinica Zone Medical ESTET

 Tel:     021.334.00.80  ,   0761.640.626

e-mail:info@clinicaestet.ro

 www.chirurgie-estet.ro

www.clinicaestet.ro

Chirurgie Estetica Faciala Forum0 comments

Comments are closed.