MARIREA BUZELOR

MARIREA BUZELOR

 

marire buze

  MARIREA BUZELOR este o procedura spectaculoasa ca rezultat si are un caracter definitiv sau temporar(8-18 luni luni)in functie de substanta utilizata .

Pacienta  trebuie să aiba o  stare bună de sănătate generală.Ca orice altă intervenție chirurgicală estetica, augmentarea buzelor (marirea buzelor) necesită  responsabilitate.
Ca la orice procedura medicala, trebuie să comunicati medicului dumneavoastră  orice alergii sau orice medicamente pe care le luați și vă va cere să discute istoricul medical. Anumite boli, cum ar fi diabetul pot creste sansele de complicatii. Dacă sunteți un fumător, acest lucru poate fi, de asemenea, un factor agravant.Dacă sunteți un fumător, vi se poate cere să renunțe la fumat pentru o perioadă înainte de procedura. Trebuie sa urmati instrucțiunile medicului dumneavoastră cu atenție în această privință.Trebuie sa evitati sa luati  aspirina sau calmante, cum ar fi ibuprofen sau Motrin inainte de a avea loc procedura.

Este o procedura care se realizeaza fara internare utilizandu-se anestezia locala. Augmentarea buzelor (marirea buzelor) se face in prezent cu mai multe substante:

. TEOSYAL KISS ( Acid Hialuronic)

2.GRASIME

TEOSYAL KISS este un compus elvetian de ultima generatie,fabricat de TEOXANE la Geneva continind 100% acid hialuronic cross linkat ceea ce face ca degradarea acidului sa fie lenta , rezultatul persistand un interval cuprins intre 8 -18 luni.Utilizarea Teosyal permite atat reliefarea conturului cat si marirea de volum a buzelor.Indicatiile si contraindicatiile maririi buzelor se discuta cu chirurgul estetician in momentul consultatiei.

Buzele senzuale sunt secretul seductiei.Indiferent ce varianta de ruj este folosita conformatia buzei este cea remarcata de la prima vedere.

Aplicarea rujului la nivelul unor buze nereliefate, slab conturate, subtiri, fara volum nu face decit sa scoata in evidenta acest defect estetic.

Venind in intimpinarea dorintelor a milioane de femei care doresc o marire cit mai naturala, senzuala si estetica a buzelor a fost creat noul produs . TEOSYAL® Kiss Acesta este un produs pe baza de acid hialuronic puternic cross-linkat ceea ce ii asigura un efect mai lung in timp.Persistenta produsului este estimata intre 9-12 luni.

 

marirea buzelorTEOSYAL® Kiss  este unul dintre cele mai noi si mai bune produse injectabile lent resorbabile folosite in Europa pentru marirea buzelor si corectia ridurilor faciale . Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.

TEOSYAL® Kiss   este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o viscozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat.(9-12 luni).

Marirea buzelor prin injectare de  TEOSYAL® Kiss este nedureroasa (se realizeaza sub anestezie locala) si deci nu necesita internare. Marirea buzelor cu TEOSYAL® Kiss confera un rezultat deosebit,un aspect natural,o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat,nu da reactii alegice iar persistenta indelungata se datoreaza combinatiei dintre acidul hialuronic cross-linkat si acid lactic si hypromeloza.

  Recuperarea rapida dupa injectare,aspectul natural si sensual al buzelor marite cu  TEOSYAL® Kiss fac din aceasta procedura una dintre cele mai solicitate proceduri in intreaga lume.

Fiecare femeie are frumusetea ei “unica” dar atunci cind aspectul poate fi imbunatatit nu ezitati a folosi metodele estetice de marire a buzelor la care milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ora actuala.

Marirea buzelor cu acid hialuronic se poate asocia si cu alte interventii estetice:

 tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

– injectarea de toxina botulinica

-ridicare sprancene cu fire de suspensie

-marirea pometilor(ridicarea pometilor) cu acid hialuronic

– lipofilling facial

 peeling chimic facial

– mezoterapie faciala

bioremodelarea faciala cu PROFHILO

– blefaroplastie

– lifting facial chirurgical si nechirurgical

marire buzeMARIREA BUZELOR cu grasime este o procedura facila    constind in injectarea grasimii   la nivelul buzelor utilizind o canula speciala.Procedura are loc cu anestezie locala,dureaza aproximativ 45 minute iar rezultatul persista aproximativ 4-9 luni in functie de persoana si de cantitatea injectata.Este procedura cea mai uzuala si desigur cea mai solicitata.     Exista la ora actuala multiple posibilitati de marire(augmentare) a    buzelor dar marirea folosind grasime proprie ramine cea mai inofensiva,putin costisitoare si cu rezultat foarte bun.Dupa    augmentarea cu grasime buzele capata un aspect marit de volum,frumos    conturate,deosebit de senzuale si cu un rezultat persistent pentru o    perioada lunga de timp.      Procedura este nedureroasa,se realizeaza sub anestezie locala,nu    necesita internare si nici nu implica complicatii legate de intoleranta organismului la materialul injectat.      Dupa augmentarea buzelor cu grasime  proprie este posibila aparitia unor discrete echimoze la nivelul buzelor associate cu un edem moderat  si usoara hipersensibilitate locala.Toate aceste fenomene se remit in  citeva zile iar rezultatul deosebit se mentine pentru o perioada de  6-9 luni cind se recomanda repetarea procedurii pentru persistenta  rezultatului.Aceasta procedura(marirea cu grasime) este foarte bine  tolerate de pacienta deoarece grasimea proprie injectata nu da  fenomene de respingere.  Citeva masuri de precautie trebuie respectate inaintea efectuariiprocedurii:

  – tratamentul cu antiinflamatorii(indometacin,fenilbutazona,diclofenac ),anticoagulante(heparina,trombostop,etc.) trebuie interrupt cu o saptamina inainte.

-nu se recomanda consumul de cafea s au alte excitante psihomotorii in ziua interventiei

-daca exista tratamente in desfasurare ele trebuie aduse la cunostinta chirurgului plastician inaintea efectuarii interventiei. 

 

POZE  MARIRE BUZE

1 2
INAINTE DUPA
3 marire buze
INAINTE DUPA
5 6
INAINTE DUPA
7 8
INAINTE DUPA
9 10
INAINTE DUPA
11 12
INAINTE DUPA

 

Pentru detalii si programari consultatii contactati:

Clinica Zone Medical Estet -Chirurgie Plastica, Estetica, si O.R.L. 
Tel 021 334 00 80 / 0761 640 626 
E-mail :  info@clinicaestet.ro 
Adresa noastra :  Str. Cap. Petre Costescu, numarul 7, Sector 4. Bucuresti

Pentru alte detalii vizitati si    www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.orl-bucuresti.ro

Estetica Faciala Nechirurgicala Forum0 comments

Comments are closed.