Marirea buzelor

 Marirea buzelor cu acid hialuronic

 Marire buzelor cu acid hialuronic este o procedura foarte uzuala cu un rezultat estetic deosebit si durata de aproximativ 6-18 luni in functie de substanta si cantitatea injectata. Pacienta  trebuie să aiba o  stare bună de sănătate generală. Ca orice altă intervenție  estetica, augmentarea buzelor (marirea buzelor) necesită  responsabilitate si calificare.
marirea buzelor cu acid hialuronicCa la orice procedura medicala, trebuie să comunicati medicului dumneavoastră  orice alergii sau orice medicamente pe care le luați și vă va cere să discute istoricul medical. Anumite boli, cum ar fi diabetul pot creste sansele de complicatii. Dacă sunteți un fumător, acest lucru poate fi, de asemenea, un factor agravant. Dacă sunteți un fumător, vi se poate cere să renunțe la fumat pentru o perioadă înainte de procedura. Trebuie sa urmati instrucțiunile medicului dumneavoastră cu atenție în această privință.Trebuie sa evitati sa luati  aspirina sau calmante, cum ar fi ibuprofen sau Motrin inainte de a avea loc procedura.

Este o procedura care se realizeaza fara internare utilizandu-se anestezia locala. Augmentarea buzelor (marirea buzelor) se face in prezent cu mai multe substante:

. TEOSYAL KISS (Acid Hialuronic)

2.GRASIME

Marirea buzelor cu TEOSYAL KISS

Este un compus elvetian de ultima generatie, fabricat de TEOXANE la Geneva continind 100% acid hialuronic cross linkat ceea ce face ca degradarea acidului sa fie lenta , rezultatul persistand un interval cuprins intre 8 -18 luni. Utilizarea Teosyal permite atat reliefarea conturului cat si marirea de volum a buzelor. Indicatiile si contraindicatiile maririi buzelor se discuta cu chirurgul estetician in momentul consultatiei.

Buzele senzuale sunt secretul seductiei. Indiferent ce varianta de ruj este folosita conformatia buzei este cea remarcata de la prima vedere.

Aplicarea rujului la nivelul unor buze nereliefate, slab conturate, subtiri, fara volum nu face decit sa scoata in evidenta acest defect estetic.

Venind in intimpinarea dorintelor a milioane de femei care doresc o marire cat mai naturala, senzuala si estetica a buzelor a fost creat noul produs . TEOSYAL® Kiss Acesta este un produs pe baza de acid hialuronic puternic cross-linkat ceea ce ii asigura un efect mai lung in timp.Persistenta produsului este estimata intre 9-12 luni.

 

marire buze acid hialuronicTEOSYAL® Kiss  este unul dintre cele mai noi si mai bune produse injectabile lent resorbabile folosite in Europa pentru marirea buzelor si corectia ridurilor faciale . Rezultatele obtinute folosind acest produs au fost excelente , o marire de volum a buzelor naturala, cu un contur frumos reliefat la care aplicarea unui ruj va da un aspect fetei dumneavoastra facindu-va remarcata.

TEOSYAL® Kiss   este un produs lent resorbabil pe baza de acid hialuronic cross-linkat , avind o vascozitate marita ceea ce ii asigura o persistenta sporita in tesuturi si un rezultat mai indelungat.(9-16luni).

Marirea prin injectare de acid hialuronic buze  (TEOSYAL® Kiss) este nedureroasa (se realizeaza sub anestezie locala) si deci nu necesita internare. Marirea buzelor cu TEOSYAL® Kiss confera un rezultat deosebit, un aspect natural, o marire uniforma si estetica. Produsul este perfect tolerat, nu da reactii alegice iar persistenta indelungata se datoreaza combinatiei dintre acidul hialuronic cross-linkat si acid lactic si hypromeloza.

  Recuperarea rapida dupa injectare,aspectul natural si sensual al buzelor marite cu  TEOSYAL® Kiss fac din aceasta procedura una dintre cele mai solicitate proceduri in intreaga lume.

Fiecare femeie are frumusetea ei “unica” dar atunci cind aspectul poate fi imbunatatit nu ezitati a folosi metodele estetice de marire a buzelor la care milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ora actuala.

Se poate asocia si cu alte interventii estetice:

 tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

– injectarea de toxina botulinica

-ridicare sprancene cu fire de suspensie

 lipofilling facial

 peeling chimic facial

 mezoterapie faciala

-bioremodelarea faciala cu PROFHILO

– blefaroplastie

– lifting facial chirurgical si nechirurgical

 

Sepoate injecta botox in buze pentru a obtine o marire a buzelor? In nici un caz! Este „fake news” ! Toxina botulinica are alte indicatii.

Galerie foto marire buze   https://clinicaestet.ro/acid-hialuronic-marire-buze/

 

Pentru detalii si programari consultatii contactati:

Clinica Zone Medical Estet -Chirurgie Plastica, Estetica, si O.R.L. 

Bucuresti
Tel 021 334 00 80 / 0761 640 626 

Dr.Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica – estetica, Doctor in Medicina
E-mail :  info@clinicaestet.ro 
Adresa noastra :  Str. Cap. Petre Costescu, numarul 7, Sector 4. Bucuresti

www.chirurgie-estet.ro

www.orl-bucuresti.ro

www.clinicaestet.ro

 

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

Estetica Faciala Nechirurgicala Forum0 comments

Comments are closed.