lipofilling facialLiftingul facial prin  lipofilling facial 

 Este una din metodele cele mai uzitate in chirurgia estetica de imbunatatire  a aspectului  facial. Lipofillingul sau umplerea cu grasime proprie presupune luarea de grăsime dintr-o zonă a corpului și injectarea acestuia într-o altă zonă. Prin lipofilling sa reface volumetria fetei fiind una dintre metodele de lifting chirurgical ca o alternativa la liftingul chirurgical clasic.
Grăsimea este îndepărtata de pe abdomen, din interiorul genunchiului sau a coapsei printr-o canulă îngusta într-o formă foarte blânda de liposculptura. Principiul este de a recolta grasime foarte atent, astfel incat celulele adipoase individuale, nu sunt deteriorate. Grăsimea este apoi filtrata si centrifugata pentru a elimina orice sânge, lichid sau celule deteriorate de grăsime. Celulele adipoase intacte sunt injectate în zonele de tratat cu ajutorul unor microcanule , operatia se poate realiza cu anestezie locala sau generala.
Supravietuirea celulelor adipoase este strict conditionata de modalitatea de recoltare a grasimii prin liposuctie si nu in ultimul rand de calitatea biologica a grasimii din zona de unde se recolteaza.

 Lipofilling facial

Se poate asocia cu:

lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie

peeling chimic

-tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

terapie Vampir

blefaroplastie superioara/inferioara

corectia cearcanelor

 

Toate aceste proceduri estetice intra in „bateria” de metode utilizate pentru rejuvenarea faciala chirurgicala si nechirurgicala..

Puteti solicita o programare pentru consultatie la  Clinica Zone Medical Estet

Tel : 0213340080 , 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.clinicaestet.ro

www.orl-bucuresti.ro

Chirurgie Estetica Faciala Forum0 comments

Comments are closed.