lipofilling facialLifting facial prin  lipofilling facial 

 Este una din metodele cele mai uzitate in chirurgia estetica de imbunatatire  a aspectului  facial. Lipofillingul sau umplerea cu grasime proprie presupune luarea de grăsime dintr-o zonă a corpului și injectarea acestuia într-o altă zonă. Prin lipofilling sa reface volumetria fetei fiind una dintre metodele de lifting chirurgical ca o alternativa la liftingul chirurgical clasic.
Grăsimea este îndepărtata de pe abdomen, din interiorul genunchiului sau a coapsei printr-o canulă îngusta într-o formă foarte blânda de liposculptura. Principiul este de a recolta grasime foarte atent, astfel incat celulele adipoase individuale sa nu fie deteriorate.

Grăsimea este apoi filtrata si centrifugata pentru a elimina orice sânge, lichid sau celule deteriorate de grăsime. Celulele adipoase intacte sunt injectate în zonele de tratat cu ajutorul unor microcanule, operatia se poate realiza cu anestezie locala sau generala.
Supravietuirea celulelor adipoase este strict conditionata de modalitatea de recoltare a grasimii prin liposuctie si nu in ultimul rand de calitatea biologica a grasimii din zona de unde se recolteaza.

 Lipofilling facial

Se poate asocia cu:

lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie

peeling chimic

-tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

terapie Vampir

blefaroplastie superioara/inferioara

corectia cearcanelor

 

Toate aceste proceduri estetice intra in „bateria” de metode utilizate pentru rejuvenarea faciala chirurgicala si nechirurgicala..

Puteti solicita o programare pentru consultatie la  Clinica Zone Medical Estet

Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Tel : 0213340080 , 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.clinicaestet.ro

www.orl-bucuresti.ro

Chirurgie Estetica Faciala Forum0 comments

Comments are closed.