DONNA MEDICAL CENTER- RECOMANDARE ZONE MEDICAL ESTET

 

Donna Medical Center este o clinica medicala dedicata sanatatii femeilor, ce se adresează afectiunilor mamare şi ginecologice.
Donna Medical Center ofera servicii medicale de inalta calitate prin expertiza şi ultraspecializarea medicilor, prin existenta unui donna medicalpersonal bine pregatit si dedicat si prin dotarea cu aparatura medicala de ultima generatie.
Donna Medical Center este un centru medical specializat pentru diagnosticul cancerului mamar si al cancerului de col uterin, dar si al altor afectiuni ginecologice sau ale sanilor.
Echipa de medici de inalta competenta asigura cel mai bun algoritm de screening, diagnostic, tratament si urmarire postterapeutica intr-un mod personalizat.

Serviciile medicale oferite in clinica noastra sunt:
– consultatii de specialitate
(ginecologie, oncologie, endocrinologie, chirurgie, medicina interna, homeopatie, psihologie);
– explorari imagistice
(ecografie, sonoelastografie, mamografie);
– analize de laborator.

Donna Medical Center doreste sa vina si in intampinarea femeilor ce vor sa se asigure ca sunt sanatoase si isi fac periodic control de rutina. Acest lucru este garantat de expertiza si integritatea profesionala a medicilor.
donnaRespectul pentru pacient, dorinta de a minimaliza disconfortul si anxietatea au facut ca Donna Medical Center sa creeze o ambianta placuta, tonica si calda. Este o poveste cu flori, culori si dragoste de oameni intr-un mediu medical profesional.         Este un centru medical creat cu pasiune si dăruire. Aici Medicina este mai mult decat stiinta, este Arta.
Viziunea noastra este sa devenim centru de excelenta in domeniul serviciilor de sanatate dedicate sanatatii femeilor.
Donna Medical Center reprezinta  Pasiune, dăruire, profesionalism  şi artă în slujba sănătăţii femeilor.

Dr. Elena Claudia Teodorescu
Medic primar radiologie si imagistica medicala
Doctor in medicina
Membru fondator al Societatii de Imagistica Sanului din Romania
Fondator Donna Medical Center

http://www.donna-medicalcenter.ro

Forum0 comments

Comments are closed.