Marirea pometilor (Remodelarea pometilor) cu TEOSYAL ULTRA DEEP

lifting pometiMarirea pometilor (remodelarea pometilor) cu acid hialuronic (Teosyal Ultra Deep). Etajul mijlociu al fetei (pometii sau obrajii) reprezinta una dintre regiunile fetei care necesita in marea majoritate a cazurilor o refacere a volumului pierdut datorita fenomenelor de aging , modificarilor bruste in greutate, factorilor genetici, etc.

Putem spune ca refacerea volumului pometilor si remodelarea intregului etaj mijlociu facial au o importanta la fel de mare ca rejuvenarea regiunii periorbitare.

Rejuvenarea faciala prin remodelarea volumetrica a pometilor si obrajilor a trecut in decursul timpului prin mai multe etape pornind de la lipofillingul facial si pana la remodelarea volumetrica cu acid hialuronic (regenyal bioexpander, teosyal, aliaxin ).

Indicatia de utilizare a uneia sau alteia dintre tehnici depinde de evaluarea faciala facuta de chirurgul plastician care trebuie sa tina cont de mai multe aspecte: volumul facial pierdut, calitatea pielii, tipologia faciala, disponibilitatea de timp a pacientei .

In marea majoritate a cazurilor ne confruntam cu o pierdere mica sau moderata a volumului facial mijlociu dar suficienta ca sa determine o afectare estetica semnificativa a fetei.

In aceste cazuri recomandam remodelarea nechirurgicala volumetrica cu Teosyal Ultra Deep sau Ultimate , una dintre cele mai performante variante de acid hialuronic utilizate in acest moment.

Aceasta tehnica inovatoare nu necesita anestezie , recuperarea este deosebit de rapida iar rezultatele sunt foarte lungi in timp datorita dublului efect de umplere si restructurare gradata in timp a colagenului pierdut de la acest nivel.

Dr Turcu In clinica noastra utilizam augmentarea  pometilor  cu Teosyal Ultradeep. Prin aceasta modalitate remodelarea volumetrica a obrajilor si pometilor se realizeaza intr-o maniera de mare finete si precizie cu obtinerea unui rezultat deosebit de natural. Pacientele noastre sunt deosebit de multumite de rezultatele obtinute. Nu trebuie sa uitam ca aspectul natural este cel care evidentiaza frumusetea reala.

In cadrul rejuvenarii faciale asociem aceasta tehnica de remodelare a obrajilor si cu alte tehnici chirurgicale si nechirurgicale :

blefaroplastie superioara si inferioara.

lifting facial cu fire de suspensie Silhouette Soft

-lifting de sprancene cu fire de suspensie

marirea buzelor cu acid hialuronic

-stergerea ridurilor cu acid hialuronic( Teosyal) sau Vistabel

-tratamentul cearcanelor cu Redensity II

mezoterapia cu Redensity 1

terapie PRP ( terapie Vampir)

botox

Pentru detalii puteti solicita informatii Dr. Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Clinica Zone Medical Estet

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.orl-bucuresti.ro

Articole0 comments

Comments are closed.