Reguli de preventie in context Covid 19 la Zone Medical Estet

Reguli de preventie in context Covid 19 la Zone Medical Estet

Din 15 Mai 2020 reluam consultatiile si tratamentele  la Clinica Dr. Eugen Turcu din Bucuresti

Reguli de preventie si protectie in contextul pandemiei cu SARS COV 2

  1. Programarile se fac numai telefonic la secretariatul clinicii. Detalii de contact gasiti pe siteurile clinicii noastre sau la tel 0761640626
  2. Clinica va pune la intrare covorase dezinfectante, iar fiecare pacienta sau pacient are obigatia sa le utilizeze
  3. Pacientii au obligatia sa vina cu masti de protectie asupra lor (conform normativelor Ministerul Sanatatii). Daca pacientii nu poseda masti de protectie, vor putea achizitiona contra cost din clinica noastra la biroul de receptie.
  4. Clinica va pune la dispozitie in salile de asteptare dispenser cu dezinfectant iar pacientii vor avea obligatia sa se dezinfecteze. Inainte de dezinfectare vom recomanda spalarea mainilor cu apa si sapun la grupul sanitar de la receptie.
  5. Va exista un interval de 40-60 minute intre programari. Acest interval va fi utilizat pentru dezinfectia periodica a salilor de asteptare si cabinetelor de tratament si consultatii. Cabinetele de consultatii si salile de tratament vor fi dezinfectate periodic cu biocide speciale ( avizate de Ministerul Sanatatii) si sterilizate prin nebulizare cu biocide si lampi cu radiatii ultraviolete. Dezinfectia si sterilizarea cabinetelor de consultatii si salilor de tratamente si mici interventii se vor efectua DUPA FIECARE PACIENT
  6. Pacientii sunt rugati sa respecte ora programarii si sa nu intarzie. In situatia in care intarzie , rugam sa ne contacteze telefonic pentru a reprograma ora ( daca este posibil) si a permite intrarea in incinta clinicii. Prezenta la alte ore decat cele programate sau reconfirmate nu va fi admisa.
  7. Am extins numarul salilor de asteptare la 3 ( situate la parter, etajul1 si etajul 2) pentru a proteja pacientii iar distanta de 1,5 metri va fi respectata intre scaune. Tot personalul clinicii va fi echipat corespunzator cu echipament de protectie recomandat de Ministerul Sanatatii.
  8. Daca pacienta sau pacientul ajunge mai repede , va rugam sa asteptati in afara clinicii pana la ora programata
  9. Rugam pacientii care au programare sa nu vina insotiti de persoane care nu au programare. Fac exceptie copiii si varstnicii/persoanele cu handicap care necesita insotitor. Pentru insotitori se vor aplica aceleasi masuri de igiena si distantare . Purtarea mastilor este obligatorie si pentru insotitori.
  10. In momentul programarii telefonice , secretara va face un scurt chestionar al afectiunii dvs inainte de a face programarea consultatiei.

 

www.clinicaestet.ro

TEl: 0761640626, 0213340080

Forum Promotii0 comments

Comments are closed.