TERAPIE VAMPIR ( TERAPIA PRP sau TERAPIA DRACULA) IN REJUVENAREA FACIALA NECHIRURGICALA

Dr Turcu Terapia Vampir este o nouă formă de medicina regenerativa care utilizeaza propriul sânge, din care  se extrage componenta plasmatica bogată în plachete, concentrata  și reintrodusa la nivelul pielii.
Trombocitele sunt cheia pentru capacitatea organismului de a opri sângerarea și repararea vaselor de sange deteriorate si  a celulelor din organism. Trombocitele conțin substanțe numite factori de creștere care activează și refac celulele din organismul uman.
Trombocitele concentrate din PRP conțin cantități enorme de proteine bioactive, care includ factorii de creștere PDGF și VEGF. 

Acești factori de creștere initiaza  repararea tesuturilor si o  accelereaza, s-a dovedit, de asemenea, ca are efecte pozitive asupra proceselor de intinerire a pielii. Factorii de creștere, stimuleaza repararea tesuturilor, angiogeneza (formarea de capilare) și producția de colagen. Tehnologia moderna ne permite să se concentreze trombocite și leucocite din sânge (terapie autologa) unui pacient și de a induce eliberarea de factori de creștere prin injectarea soluției direct la nivelul pielii .

Prin consolidarea capacității naturale de vindecare a organismului, tratamentul poate duce la restaurarea mai rapida  a structurii pielii datorita producerii accelerate de colagen. Avantajele utilizarii PRP (Terapie Vampir) includ următoarele: regenerarea tesuturilor si intinerire, inducerea diferențierii celulelor, formarea matricei extracelulare, precum și o creștere a producției de colagen, care poate creste grosimea pielii si starea generala de sanatate a pielii. In plus, PRP este nonalergenic, este un produs fiziologic autolog si  elimină posibilele infecții transmisibile donatoare. Pentru a prepara PRP, o cantitate mică de sânge este extrasa din brațul pacientului.

Sângele este introdus într-o centrifugă care se roteste la viteză mare și separă trombocitele de restul componentelor sanguine. Cu toate acestea, există o variabilitate largă în producerea de PRP prin diverse de concentrare și tehnici. Plachetele colectate în PRP sunt activate prin adăugarea de trombină și / sau calciu gluconic. Întregul proces durează aproximativ 20 minute și crește concentrația de trombocite și factori de crestere împreună cu o creștere  în proliferarea celulelor stem umane din cauza expunerii la trombocite concentrate .

Plasma concentrata si imbogatita in trombocite este apoi injectata la nivelul fetei in toate zonele afectate de procedele de imbatrinire. Deoarece se utilizează sângele pacientului, nu există nici un risc de infecție transmisibilă și un risc redus de part-of-a-womans-face-100111643reactii alergice.Terapia Vampir este si o metoda aditionala de stimulare a cresterii firului de par. Ea se poate asocia cu mezoterapia Haircare (Revitacare) pentru combaterea alopeciei. Terapia Vampir se poate asocia si cu alte proceduri estetice la nivelul fetei:

-blefaroplastie

-lifting facial nechirurgical

lifting facial

-ridicare sprancene cu fire de suspensie

-rejuvenare  laser Cutera

-marirea pometilor cu acid hialuronic 

-peeling chimic cu acid tricloracetic (TCA)

-terapia cu aminoacizi Jalupro

lifting facial lichid

-marirea pometilor cu Regenyal  Bioexpander sau Teosyal Ultimate

-microlipofilling facial

botox

lifting facial nechirurgical cu fire

-tratamentul  ridurilor cu Teosyal ( Acid Hialuronic)

-corectia cearcanelor cu Redensity II.

Este eficienta in tratamentul cicatricilor dupa acnee si tratamentul cicatricilor vicioase.

 

Pentru programari contactati Secretariatul Clinicii  Zone Medical Estet

Dr.Eugen Turcu ,medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina

Tel 0213340080 sau 0761640626

www.chirurgie-estet.ro

www.clinicaestet.ro

Articole0 comments

Comments are closed.