BIO-REVOLUMETRIA FACIALA CU REGENYAL BIOEXPANDER – CEL MAI MODERN CONCEPT DE REJUVENARE FACIALA NECHIRURGICALA

logo_bio_expander2BIO-REVOLUMETRIA FACIALA CU REGENYAL BIOEXPANDER-CEL MAI MODERN CONCEPT DE REJUVENARE FACIALA NECHIRURGICALA(RIDICAREA SAU MARIREA POMETILOR)

 

Bio-Revolumetria faciala este o categorie inovatoare de tratamente nechirurgicale injectabile  avand drept scop rejuvenarea faciala prin corectia volumului si restructurarea biologica a tesuturilor faciale( marirea pometilor,ridicarea pometilor). Urmarind principiiile naturaletei si minimei invazivitati , bio-revolumetria faciala  reprezinta cea mai moderna metoda de anti-aging facial. Prin Bio-Revolumetrie faciala  se obtine  un aspect armonios al fetei bazat pe un balans natural intre toate structurile faciale avand drept rezultat o ridicare pometi(marire pometi)

reg-bioex-girlBio-Revolumetria se poate asocia cu alte metode chirurgicale si nechirurgicale  de rejuvenare faciala ca:

blefaroplastie  superioara sau inferioara

-diverse tipuri de lifting chirurgical si nechirurgical

-mezoterapie faciala cu mesohyal ( mesoestetic)

terapie cu aminoacizi ( Jalupro)

-lipofilling  facial

-tratamentul ridurilor cu acid hialuronic ( Teosyal)

peeling chimic cu acid tricloracetic  (TCA)

-tratamentul ridurilor de expresie cu toxina botulinica ( VISTABEL)

lifting facial cu fire de suspensie

ridicarea sprancenelor cu fire Silhouette

redefinirea conturului buzelor cu acid hialuronic ( TEOSYAL)

tratament Laser Cutera

reg 4Procesul de imbatrinire la nivelul fetei este un proces complex care inglobeaza modificari multiple ale tuturor structurilor anatomice si care au o cauzalitate multipla. La nivelul pielii se produc degradari ireversibile ale fibrelor de collagen si elastina , alterarea vascularizatiei si scaderea gradului de hidratare. Modificarile de la nivelul pielii sant asociate cu relaxarea si deplasarea  gravitationala a sistemului muscular si ligamentar de la nivel facial, reducerea stratului adipos si resorbtie osoasa la nivelul oaselor fetei. Datorita acestor modificari fata se rideaza, pometii se “topesc” si pielea creeaza “falduri” in regiunea inferioara a fetei conferindu-I acesteia un aspect imbatrinit.

Bio-Revolumetria faciala  este o abordare diferita a fenomenului de aging facial care nu reface numai volumul fetei ci imbunatateste si calitatea pielii care va fi mai luminoasa, tonica si elastic. Este ceea ce se poate denumi  “ a patra dimensiune” a fetei( “ The Forth Dimension in Aesthetic Medicine”).

reg 2REGENYAL  BIO-EXPANDER este un produs remarcabil de bio-revolumetrie facial care asigura o rejuvenare completa a fetei prin crestere volumetrica si refacere structuraa a pielii si tesutului subcutanat adipos(avand ca efect ridicarea pometilor). Procedeul implica introducerea subcutanata a acidului hialuronic)cu ajutorul unor microcanule , sub anestezie  locala sau prin refrigerare locala.Conceptul inovativ consta nu numai in refacerea volumetrica datorata acidului hialuronic(marirea pometilor) ci si stimularea si regenerarea tesutului adipos subcutanat si a dermului profund prin stimularea celulelor stem adipoase.

Procedura nu necesita internare, iar recuperarea este rapida( 1-3 zile).Rezultatul final se observa dupa o perioada mai lunga de timp care variaza de la persoana la persoana in functie de caracteristicile individuale. Rezultatul se mentine pentru o perioada de un an dar acesta poate fi prelungit  chiar pina la doi ani daca se asociaza cu injectarea de Teosyal Deep sau Ultradeep.

Ne se recomada utilizarea Regenyal la pacientii cu :

-infectii locale in zona de injectare

-alergie la acidul hialuronic

-boli autoimmune

-predispozitie la cheloizi

-tulburari de coagulare sau tratament cu anticoagulante

Se recomanda evitarea tratamentului cu aspirina, antiinflamatorii nesteroidiene sau vitamina E cu cel putin 5-7 zile inainte de injectare. Dupa interventie nu se recomanda expunerea la soare sau solar  7-10 zile.

Pentru detalii despre procedura contactati Clinica Zone Medical Estet ( Dr.Eugen Turcu) la tel:

0213340080 , 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

Articole Forum0 comments

Comments are closed.